header banner
Default

Goedemorgen Bitcoin: ChatGPT voorspelt wanneer de volgende Bitcoin-kraker zal beginnen en welke crypto-valuta zal stijgen voor BTC?


Goedemorgen! We hebben het belangrijkste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

ChatGPT Voorspelt: Wanneer Begint de Volgende Bitcoin Bull Run en Welke Crypto Gaat Stijgen Vóór BTC?

VIDEO: Million-Dollar Opportunity! You MUST Prepare for the Next Crypto Bull Run - Raoul Pal
Savvy Finance

De Bitcoin koers trapte vrijdagavond het weekend af met een stijging van zo'n +1%, waardoor Bitcoin vandaag 0,8% hoger ligt dan 24 uur geleden. De stijging van de Bitcoin koers heeft te maken met positieve uitslagen van werkloosheidscijfers en de arbeidsmarkt in de VS.

Op vrijdag zijn de cijfers van de arbeidsmarkt in de VS bekendgemaakt. Deze positieve cijfers hebben waarschijnlijk gezorgd voor een boost in vertrouwen in de economie. Als gevolg hebben investeerders meer vertrouwen gekregen in onder andere de Bitcoin.

In dit artikel kijken we samen met de bekende AI chatbot, ChatGPT, naar factoren die de Bitcoin koers het komende jaar kunnen beïnvloeden. Gaat Bitcoin stijgen naar de $30k voor het einde van 2023? Laten we verder kijken!

Lees ook

Opmerkelijk: 212 bitcoin van bijna 11 jaar oud plots in beweging

VIDEO: 1 Altcoin Under $1 Will Make Millionaires The Next Bull Run
Jake Gordon Crypto

Een onbekende bitcoiner heeft zijn tien jaar oude bitcoin verplaatst, zo merkt on-chain analist Maarten Regterschot op.

De Nederlander deelt dat een onbekende bitcoiner een transactie heeft verstuurd van 212 bitcoin. Omgerekend komt de waarde van de betaling neer op bijna $6 miljoen.

De UTXO, wat staat voor Unspent Transaction Output, was ruim tien jaar geleden gemaakt. Sindsdien deed de eigenaar er niets mee, behalve zijn fortuin zuinig bewaren door het te hodlen.

Je kunt dit teruglezen in de blockchain (explorers) of je eigen node (door te zoeken naar het adres 1P955VCaPSG4xqcDscrKM3LKPmArQC3PeN).

Lees ook

Coinbase, OKX en Binance smeden strategische banden in het VK vanwege nieuwe regelgevende uitdagingen

VIDEO: Like Crypto in 2020, Bitcoin Bull Run Starts NOW! BlackRock Demand SHOCK Incoming!
Altcoin Daily

De cryptowereld is constant in beweging, vooral als het gaat om regelgeving. Recentelijk heeft het Verenigd Koninkrijk nieuwe regels geïntroduceerd die de manier waarop cryptovaluta worden gepromoot, aanzienlijk veranderen. Dit heeft geleid tot een interessante verschuiving in de strategieën van enkele van de grootste crypto-exchanges ter wereld.

Twee weken nadat de crypto-exchange Bybit de Britse markt verliet vanwege de impact van deze nieuwe marketingregels, hebben enkele van hun internationale concurrenten een andere aanpak gekozen. Ze hebben besloten samen te werken met lokale partners om aan de nieuwe eisen te voldoen Dat meldt The Block.

Lees ook

Sources


Article information

Author: Ryan Nichols

Last Updated: 1698248522

Views: 1193

Rating: 3.9 / 5 (106 voted)

Reviews: 99% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ryan Nichols

Birthday: 1938-04-28

Address: 81337 Scott Underpass, Tonyton, DE 94828

Phone: +4331254017518072

Job: Investment Banker

Hobby: Backpacking, Cross-Stitching, Lock Picking, Calligraphy, Rock Climbing, Arduino, Skateboarding

Introduction: My name is Ryan Nichols, I am a transparent, risk-taking, courageous, resolute, lively, Precious, capable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.