header banner
Default

Joe Bell kommenterer Brøndby: En dårlig beslutning


Table of Contents

    De havde håbet på så meget, men fik så lidt ud af det.

    Brøndby IF har solgt newzealandske Joe Bell tilbage til Viking, hvor han skal finde glæden ved spillet igen, mens BIF altså har sagt farvel til en spiller, der ikke passede til klubben og holdet.

    Forventningerne var ellers store til den defensive midtbanespiller, men til sidst var han helt uden for holdet og langt fra spilletid, så et skifte var ikke overraskende.

    Mens der i Brøndby IF naturligvis er ærgrelse over, at newzealænderen ikke kom til at fungere, er han også selv ked af sin tid i Brøndby IF. Forstået på den måde, at han havde håbet på meget mere, selv om han også lærte en masse i sin tid i Danmark.

    - Det var et forkert valg, ja. Jeg må være ærlig og sige det. Havde jeg sagt, at det var det rigtige, havde jeg jo spillet hvert minut af hver kamp. Sådan var det ikke. Og sådan er det i fodbold. Man løber hele tiden ind i udfordringer, som man skal håndtere, siger Joe Bell til Adressaavisen og forklarer:

    - Efter en periode måtte jeg bare acceptere, at det ikke blev, som jeg havde håbet. Brøndby indrømmer det samme. Jeg lærte meget i halvandet år i klubben, og det er jo, hvad det i sidste ende handler om: At lære. Jeg lærte meget både på og uden for banen, siger Joe Bell, som Brøndby endte med at tabe en stor sum penge på.

    Midtbanespilleren pressede selv på for at skifte til BIF, da han blev bekendt med den danske klubs interesse. Så han var ikke en populær mand hos Vikings fans, da han trumfede et skifte igennem.

    Der er derofr noget arbejde forude for Joe Bell nu. 

    - Jeg forstår, hvis fansene stadig er skuffede og irriterede på mig. Jeg håber, at alle forstår, hvor meget Viking betød for mig dengang - såvel som nu. Spilllere, personale og fans har en særlig plads hos mig. Nu handler det om at vise alle i Viking netop det. Det vil jeg arbejde for - det lover jeg. Jeg vil lade mine ben tale fra nu af. Og at jeg holder af Viking, vises også af kontraktlængden (til udgangen af 2027, red.). Jeg accepterer, at nogle skal overbevises om, at jeg hører til her, siger Joe Bell.

    Joe Bell nåede at spille 34 Superliga-kampe for Brøndby, som han skiftede til i starten af 2022.

    Sources


    Article information

    Author: Heidi Foster

    Last Updated: 1702248362

    Views: 762

    Rating: 4.4 / 5 (98 voted)

    Reviews: 91% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Heidi Foster

    Birthday: 1932-07-04

    Address: 59453 Laurie Stravenue, Rodrigueztown, CA 08474

    Phone: +4139676895020742

    Job: Social Media Manager

    Hobby: Geocaching, Skiing, Scuba Diving, Bird Watching, Sewing, Aquarium Keeping, Horseback Riding

    Introduction: My name is Heidi Foster, I am a exquisite, unreserved, lively, skilled, candid, talented, dedicated person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.