header banner
Default

Top tien verwachtingen voor de cryptocurrency-koersen: herstel van XRP, SOL na de paniek van FTX, markeert een bounce het begin van een nieuwe bull-cycle in crypto? | Bitcoinmagazine nl


Het is een zonnige dag geweest voor investeerders in digitale valuta. De top 10 cryptomunten maakte een positieve ontwikkeling door. Zo steeg de Bitcoin met 1,5% naar $26.100 en konden ook Ether, XRP en Solana een mooie stijging neerzetten.

Solana herstelt zich van FTX schok

VIDEO: Opnieuw ETF ticker verschenen bij DTCC | XRP boven 0,60 USD! | Crypto nieuws vandaag | #982
BLOX

Met name het herstel van deze laatste token stemt investeerders bullish, nu vele marktdeelnemers zich hadden ingesteld op een grote sell off.

Eerder deze week werd bekend dat de failliete crypto exchange FTX ongeveer 16% van het tokentotaal van Solana in handen heeft – goed voor $1,16 miljard. Ook beschikt FTX over ongeveer $560 miljoen aan Bitcoin.

Van de faillissementsrechtbank in de VS kreeg FTX het recht om deze tokens te verkopen om schuldeisers terug te kunnen betalen.

Top 10 crypto koers verwachtingen - XRP, SOL herstellen na FTX sell-off paniek, markeert bounce begin nieuwe crypto bull cycle?
De koers van Solana lijkt te herstellen. Bron: Tradingview

Deze ontwikkeling zorgde voor een koersdaling van 4%, maar het lijkt er dus op dat de SOL koers zich binnen één week alweer weet te herstellen. Een verdere groei van de SOL koers is daarmee waarschijnlijk.

Analist stelt dat XRP flink kan groeien

VIDEO: Deze indicator verandert ALLES voor BITCOIN... Deze moet je zien! | BULLRUN | BTC | ETH | XRP | SOL
The Next Move Community

Een andere token uit de top 10 crypto’s die vandaag plotseling de wind weer in de zeilen heeft, is de XRP van Ripple labs.

De token heeft een slechte week achter de rug, en dook op woensdag kort onder de $0,47. De daaropvolgende dagen groeide de XRP koers gestaag waardoor de token nu weer terug is op $0,486.

Top 10 crypto koers verwachtingen - XRP, SOL herstellen na FTX sell-off paniek, markeert bounce begin nieuwe crypto bull cycle?
XRP zit na een slechte week weer in de lift. Bron: Tradingview

De token heeft mede dankzij de gewonnen rechtszaak tegen de SEC het vertrouwen terug van de gevestigde financiële instellingen.

Volgens de gerespecteerde crypto analist CoinsKid heeft de XRP de potentie een crypto bull run te veroorzaken. Op zijn Twitter account (130.000 volgers) legt hij uit dat na het doorbreken van de weerstand zelfs een terugkeer naar $6,29 mogelijk kan zijn.

#xrp if we do see #xrp take out the red line as resistance, then it may be increasing the chances of taking out the April 2021 high, leading to a 1.618 $6.29 price tag.

Keep an eye on the close this month. It has been holding 0.236 since busting through it in March this year. pic.twitter.com/oyQdvyBhK9

— CoinsKid (@Coins_Kid) September 13, 2023

Bitcoin en andere tokens houden zich sterk

VIDEO: RIPPLE XRP staat klaar om te KNALLEN!📈 Net als CARDANO & AGIX... | ADA | BULLRUN | BTC | BITCOIN
The Next Move Community

Toen bekend werd dat FTX $560 miljoen aan Bitcoin zou verkopen, had dat een significant effect op de koers. De token daalde op woensdag 11 september van $25.800 naar het niveau van rond de $25.100, maar herstelde zich vervolgens snel. De token trade momenteel op $26.714, een groei van 3,65% over de afgelopen week gezien

Top 10 crypto koers verwachtingen - XRP, SOL herstellen na FTX sell-off paniek, markeert bounce begin nieuwe crypto bull cycle?
Bitcoin herstelde zich snel van de FTX sell-off. Bron: Tradingview

Volgens sommige experts en analisten werd de uitspraak van de rechter door traders verkeerd geïnterpreteerd. Jeff Dorman (topman van Arca) verklaarde dat Galaxy de verkoop zeer langzaam en opportunistisch zal laten plaatsvinden

The way crypto market makers & traders are front-running the FTX supply shows a complete misunderstanding of how a syndicated sale process works

This isn’t an “every man for himself VC unlock”. This is a court ordered process that Galaxy will sell very slowly & opportunistically

— Jeff Dorman, CFA (@jdorman81) September 11, 2023

Steeds meer investeerders beseffen nu ook dat de verkoopdruk niet gigantisch is: van de rechter mag per week voor slechts $100 miljoen verkocht worden. Ook zal slechts verkocht worden aan institutionele beleggers die verplicht zijn de tokens een bepaalde tijd vast te houden.

Top 10 crypto’s maken zich op voor een Crypto Bull Run

VIDEO: Time to Buy $XRP? What You NEED To Know!
Coinsider

Onder aanvoering van de grootste cryptomunten, waar de prestaties vandaag prima zijn, maakt de cryptomarkt als geheel een prima dag door.

Over de afgelopen 24 uur schrijven niet alleen Bitcoin, Solana en XRP zwarte cijfers, ook Ethereum, BNB en Cardano schrijven een mooie plus bij van 1 á 2 procent. De gehele crypto top 10 (gekeken naar market cap) maakt zodoende vandaag een groei door.

Het zijn cijfers die doen vermoeden dat een crypto bull run op komst is.

De grootste tokens zullen in het geval van zo’n run met enkele procenten stijgen, maar nieuwe crypto kan voor winstfactoren van x10 of meer zorgen.

Wat zijn de beste crypto’s om in te investeren op het moment nu een crypto bull run aanstaande lijkt?

Bitcoin BSC

VIDEO: XRP Coin: The Top 10 XRP Projects to Watch
crypto news

Bitcoin BSC is een nieuwe presale token die enorm kan profiteren wanneer het goed gaat met de originele Bitcoin token. De BTCBSC is een onafhankelijk project, dat een token met de tokenomics van de Bitcoin op de Binance Smart Chain wil uitbrengen.

Gebruik maken van de chain van Binance biedt namelijk de nodige voordelen, die de originele Bitcoin niet kent. Zo is handelen op deze chain supersnel en gemakkelijk. Bovendien is de BSC optimaal beveiligd, en kun je gemakkelijk handelen met de token omdat Binance zelf de grootste crypto exchange ter wereld is.

Daarnaast beschikt BTCBSC over stake-to-earn mogelijkheden. Wanneer jij als investeerder besluit je tokens voor een bepaalde tijd vast te zetten, krijg je extra tokens uitgekeerd. Dit kan voor een passief inkomen zorgen, helemaal wanneer de token op de exchanges in waarde blijft stijgen.

Bitcoin BSC

69% van de tokens zal via smart contracts aan de investeerders uitgekeerd worden. 29% Van de tokens, 6.125.000 stuks, zullen in de presale verkocht worden. Snelle rekenaars weten nu dat er een totaal aantal tokens van 21.000.000 is, wat gelijk is aan het totale aantal Bitcoin.

Kan Bitcoin BSC de originele Bitcoin achterna? Een tokenwaarde halen van de huidige Bitcoin koers ($26.000) is misschien wat onrealistisch. Maar stel dat deze token, die voorziet in een tokenuitgave voor de komende 120 jaar, kan stijgen richting de $100 of zelfs de $1000? Dat hoeft zeker niet onmogelijk te zijn.

Tokens zijn in de presale te koop voor $0,99 per stuk. Het enthousiasme is groot onder investeerders, die al $1,8 miljoen hebben samengebracht voor dit ambitieuze project.

Breaking news from the #BitcoinBSC #Presale! We have passed 1.8M!????

An enormous thank you to the whole #CryptoCommunity!

Get your hands on $BTCBSC now and start your #Stake2Earn journey!????https://t.co/oM0YP8IT1t pic.twitter.com/4ZRo1IAHNQ

— Bitcoinbsc (@Bitcoinbsctoken) September 14, 2023

Wie mee wil doen aan de presale moet snel zijn, want deze nieuwe crypto kan weleens optimaal profiteren van een nieuwe crypto bull run.

>>> Bezoek Bitcoin op Binance <<<

Wall Street Memes

VIDEO: CryptoQuant: BTC 73.000 USD bij Spot ETF | Tóch Beursgang Ripple? | Crypto nieuws vandaag | #972
BLOX

De nieuwe crypto token Wall Street Memes heeft in haar presale liefst $25 miljoen op weten te halen. Dit zorgt ervoor dat de token zich opmaakt voor Tier 1 listings. Wat is het geheim van dit ongekende succes?

Voor het succes van deze token zijn volgens analisten de nodige belangrijke redenen aan te wijzen. Eén van de belangrijkste is het enthousiasme van de community. Deze community bestaat niet alleen uit meme coin ‘degens’, maar ook uit actieve traders van de Wall Street Bets beweging.

Wall Street Memes

Deze beweging is een groep van kleine investeerders die begon op het Reddit forum. Zij spanden samen tegen grote beursbedrijven en wisten zo de koers te beïnvloeden in hun voordeel. De verwachting is dat deze Robin Hoods van Wall Street nu weer een aantal mooie rally’s weet neer te zetten, ditmaal met hun eigen token.

Mede dankzij de aanstaande Tier 1 listings heeft de token binnenkort het vermogen om de aandacht te trekken van grotere investeerders, whales en institutionele beleggers. Hierdoor is de verwachting dat de token snel kan stijgen.

Momenteel is de presale token nog te koop, voor $0,0337 per stuk. Wie wil toeslaan voor deze vaste prijs moet echter snel zijn. De presale eindigt op 25 september, en twee dagen later gaat de token live. Een gigantische bull run op deze nieuwe crypto is vanaf dat moment zeker niet uitgesloten.

>>> Naar de WSM presale <<<

yPredict

VIDEO: I JUST BOUGHT A LOT OF THIS SMALL CRYPTO! THIS COULD 20X! XRP IS FLYING BEFORE BIG MEETING WITH SEC!
My Financial Friend
Voordelen yPredict

Nooit meer een nieuwe crypto bull run missen en vooraf weten welke tokens gaan stijgen? Maak dan kennis met het yPredict platform en haar eigen token, de $YPRED.

yPredict is van plan de beurs te democratiseren door het gebruik van Artificial Intelligence. Zij zijn bezig met de ontwikkeling van een platform dat aan de hand van duizenden datapunten betrouwbare koersvoorspellingen kan doen.

Deze voorspellingen zullen openbaar toegankelijk zijn op het yPredict platform, maar wie op zoek is naar extra opties en informatie kan met behulp van de $YPRED token toegang krijgen tot alle andere mogelijkheden die het platform zal bieden.

Zo geeft YPRED AI gestuurde real time signals, sentiment analyse en grafiekpatroonherkenning. Hierdoor weet je altijd precies hoe te handelen en kun jij je eigen investering terugverdienen

De token weet voor het nodige enthousiasme te zorgen in de presale. Tot nu toe is al meer dan $3,8 miljoen opgehaald.

Momenteel kost de token nog $0,10. De presale is echter opgebouwd in verschillende fases: over niet al te lange tijd zal de presale prijs stijgen naar $0,11. Een exchange listing prijs van $0,12 is gepland.

Wie verstandig is, investeert dus in deze token voordat de presale prijs hoger wordt.

>>> Naar de yPredict presale <<<

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Sources


Article information

Author: Lisa Singleton

Last Updated: 1699465441

Views: 793

Rating: 4.1 / 5 (50 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lisa Singleton

Birthday: 1977-05-20

Address: 83943 Michael Heights Suite 346, Andrewhaven, MA 14057

Phone: +4109117715614120

Job: Robotics Engineer

Hobby: Archery, Traveling, Reading, Fencing, Badminton, Robotics, Hiking

Introduction: My name is Lisa Singleton, I am a daring, unguarded, Open, candid, vivid, persistent, artistic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.