header banner
Default

Ondanks de lage DOGE-koers groeit het aantal houders van Dogecoin snel


Table of Contents
Shiba inu stijgt als een raket, maar hoe staat het met dogecoin koers?

Foto: Shutterstock/surassawadee

Het aantal mensen dat meme-cryptocurrency dogecoin (DOGE) in hun bezit heeft is fors gestegen de afgelopen drie maanden. Data van CoinMarketCap laat zien dat het totale aantal holders op 26 juli 4.379.183 bedroeg. Op het huidige moment, bijna drie maanden verder, is het aantal mensen dat Dogecoin in hun bezit heeft gestegen naar 4.456.459. Dit is een stijging van in totaal bijna 2%.

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis Advertentie Bitvavo

De stijging in het aantal holders is nog niet gereflecteerd in de huidige koers van dogecoin. De koers van dogecoin is namelijk ongeveer 16% gedaald in drie maanden tijd. Door de toename in het aantal holders lijkt het er echter wel op dat investeerders anticiperen op een stijging van de koers.

Elon Musk en Twitter

VIDEO: ARE YOU READY DOGECOIN HOLDERS!!! DOGECOIN UPDATE! #DOGECOIN #DOGE
Myles G Investments

Op 14 april werd voor het eerst bekend gemaakt dat Elon Musk, CEO van o.a. Tesla en SpaceX, Twitter wilde kopen. Echter had hij zich op 6 juli weer teruggetrokken uit deze deal. De reden hiervoor was dat het sociale mediabedrijf volgens Elon Musk had gelogen over het aantal actieve bots op het platform. Echter kon je onlangs in het altcoin nieuws lezen dat Elon Musk alsnog social media platform Twitter zou gaan overnemen. Deze deal betreft een totaalbedrag van 44 miljard dollar.

Het feit dat Elon Musk een voorstander is van crypto is inmiddels wel bekend. Ook is het geen geheim dat hij enorm fan is van dogecoin. Toen voor het eerst naar buiten kwam dat hij Twitter wilde overnemen steeg de koers gelijk met 12%. In de grafiek waarin het aantal dogecoin holders wordt weergegeven is duidelijk te zien dat dit aantal in oktober flink is toegenomen. Dit heeft hoogstwaarschijnlijk alles te maken met de officiële overname van Twitter door Elon Musk. Toen Elon Musk zijn eerste vergadering had met Twitter werd al duidelijk dat hij graag een manier wilt ontdekken waarmee gebruikers cryptocurrency betalingen kunnen doen via het platform.

Sources


Article information

Author: Nicole Hernandez

Last Updated: 1699493882

Views: 1077

Rating: 4.2 / 5 (38 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nicole Hernandez

Birthday: 1922-09-03

Address: 889 Scott Locks, Yvettefort, DC 96066

Phone: +4030664587060688

Job: Translator

Hobby: Baking, Skateboarding, Traveling, Sculpting, Bird Watching, Mountain Climbing, Fishing

Introduction: My name is Nicole Hernandez, I am a enterprising, vivid, sincere, bold, dedicated, resolute, radiant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.